Kaks meest jäid Peipsi järvel kadunuks

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peipsi järv.
Peipsi järv. Foto: Küllike Rooväli/Postimees

21. detsembril kell 22.08 teatati Varnja kordonile kahest mehest, kes olid läinud hommikul Peipsi järvele kalale ning polnud tagasi tulnud.

Kuna mehed ei olnud ka järvelt mahatulekut registreerinud ning nende mobiiltelefonid olid välja lülitatud, väljusid Varnja kordoni piirivalvurid paadiga Emajõele otsima alates kohast, kust mehed olid jõele läinud.

Mustvee kordoni piirivalvurid suundusid kontrollima Peipsi järvele radari abil avastatud märki, mis osutus pooleldi uppunud paadiks. Positsioneeriti ka mobiiltelefone. Kella 6.15 paiku varahommikul otsingud lõpetati ning paat transporditi kaldale.

Otsinguid alustati taas kell 9.45, lisaks Varnja, Mustvee ja Mehikoorma kordoni piirivalvuritele kaasati päeval ka tuukrid. Kammiti läbi ala paadi leiukohast 3-4 kilomeetri raadiuses Peipsi järvel.

Päevased otsingud kahjuks samuti tulemust ei andnud, pimeduse saabudes kella 17.30 ajal suunduti kaldale ning jätkatakse homme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles