Pere Leival pühapäeval uus võimalus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finaalseeria esimene mäng - Tallinna Selver - Tartu Pere Leib - lõppes tallinlaste 3:0 võiduga.
Finaalseeria esimene mäng - Tallinna Selver - Tartu Pere Leib - lõppes tallinlaste 3:0 võiduga. Foto: PRIIT SIMSON/PM/SCANPIX BALTICS

Eile mängiti Tallinnas Eesti meistrivõistluste finaalseeria esimene kohtumine. Pere Leival Selverit murda ei õnnestunud ning bravuurika alguse järel tuli vastu võtta 0:3 kaotus.

Kuigi tartlaste algkoosseis oli olude sunnil pisut tavapäratu, suudeti haigestunud Priit Luige asemel alustanud Kristo Kollo tugevate servide toel 5:1 ette minna. Vahet suudeti hoida ja seisul 18:12 tundus, et geim tulebki Pere Leivale, kuid Avo Keele hoolealustel olid teised plaanid. Selver lisas enda pallingule jõudu ning tööle hakkas blokk. Ei aidanud Tartut enam ka Martti Juhkami ning Kristjan Kaisi sekkumine. Võõrustajad kallutasid tasavägise esimese geimi enda kasuks 25:23.

Teises geimis jätkas Tartu poolelt sidemängijana Kristjan Kais, kuid suutnud temagi leida õiget klappi nurgaründajatega. Kristo Kollo ja Lauris Iecelnieks suutsid 15-st tõstest punktiks lüüa vaid 3! Vaatamata sellele olid tablool veel viiginumbrid 22:22, kuid geim lõppes taaskord Selveri 25:23 paremusega.

III geimis eksis Tartu ise lubamatult palju nii servil kui rünnakul ning Selver vormistas geimivõidu numbritega 25:18. Sellega oli tiitlikaitsja alustanud kolme võiduni mängitavat seeriat 3:0 paremusega.

Tartlaste edukaim punktitooja oli Martti Juhkami 10 (+3) punktiga. Võõrustajate poolel tegi hea mängu Argo Meresaar tuues 17 punkti (+13).

Uus võimalus Selverit murda on juba pühapäeval kell 16:00 Tartu Ülikooli spordihoones. Loodame, et rohkete häälekate fännide toetusel suudab Pere Leib kodusaalis näidata ilusat võrkpalli ning finaalseeria viigistada.

Tartu Pere Leib - Tallinna Selver 10. aprillil kell 16:00 Tartu Ülikooli spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles