Homme pannakse võrkpallis meistritiitel mängu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Pere Leib
Tartu Pere Leib Foto: Andrus Eesmaa

Võrkpallihooaeg hakkab lõppema, kuid enne on vaja välja selgitada tänavune Eesti meister. Juba 12 aastat on meistritiitli jagamisel üks finalistidest just Tartu olnud (välja arvatud eelmisel aastal).

Tartu Pere Leiva finaalivastane Selver on viimasel viiel aastal kõva pähkel olnud. Üksikuid võite nende üle on mitmed võistkonnad saanud, kuid tähtsates kohamängudes on nad püsinud pea võitmatutena. 

Sellel hooajal on vanad rivaalid kohtunud põhiturniiril kahel korral. Võitude kaotuste suhe on 1:1, geimide suhe Pere Leivale 5:4. Tartu tahe, Selver murda, on kahtlemata suur. Kui suudetakse oma serviga Selverile peavalu tekitada on kõik võimalik. Pere Leib näitas poolfinaalis Pärnu vastu, et osatakse võidelda küll ja isegi lootusestus seisus suudeti närv külm hoida.  

Tartu on natuke kimpus vigastustega. Martti Juhkami põlv küll paraneb, kuid kas piisavalt kiiresti? Võimalik, et  esimese mängu peab mees pingilt vaatama. Priit Luik haigestus nädala alguses viirushaigusesse, kuid suure tõenäosusega on tema rivis.

I mäng Selver Tallinn - Tartu Pere Leib  7.aprill kell 19.45 Audentese SH

II mäng Tartu Pere Leib - Selver Tallinn  10.aprill kell 16.00 Tartu Ülikooli SH

III mäng Selver Tallinn - Tartu Pere Leib  14.aprill kell 19.45 Audentese SH

vajadusel IV mäng Tartu Pere Leib - Selver Tallinn  16.aprill kell 16.00 Tartu Ülikooli SH

vajadusel V mäng Selver Tallinn - Tartu Pere Leib  17.aprill kell 16.00 Audentese SH

Kõik finaalmängud kantakse otse üle telekanalis TV6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles