Nädalavahetusel saab Schenker liiga põhiturniir läbi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Pere Leib.
Tartu Pere Leib. Foto: skduo.ee


26. veebruaril kell 16:00 kohtub Pere Leib Tartu Ülikooli spordihoones Rakvere meeskonnaga. Tegemist on võistkonnaga, kes esimeses voorus loovutas tartlastele vaid ühe geimi, seega kerget mängu oodata ei ole.


Tulev mäng on mõlemale võistkonnale väga oluline. Tartu Pere Leib peab võitma, et kindlustada oma kolmandat kohta Schenker liigas, Rakverel säiliks  kolme punkti teenimise korral võimalus pääseda play-off mängudele.


Kuid külaliste ülesanne saab olema raske, kuna Pere Leib on tunduvalt paremas vormis ja võitnud viimased 5 kohtumist, vastupidiselt Rakverele, kes pole kaks järjestikust mängu võidurõõmu tunda saanud.


Tartu Pere Leib - Rakvere Grossi Toidukaubad laupäeval 26. veebruaril kell 16:00 TÜ Spordihoones

.
Pühapäeval kell 16:00 peab Tartu Pere Leib oma põhiturniiri viimase mängu TTÜ meeskonnaga. Kohtumine toimub seekord Tallinna asemel Kuressaare spordihoones, mille näol on tegemist TTÜ  teise kodusaaliga.


TTÜ- Tartu Pere Leib  27. veebruaril kell 16:00 Kuressaare spordihoones.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles