Tartlasi oodatakse tervisepäevale

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tervisepäev ärgitab rohkem kõndima. Arhiivifoto.
Tartu tervisepäev ärgitab rohkem kõndima. Arhiivifoto. Foto: Margus Ansu

2. juunil kell 16 algab Küüni tänava pargis Tartu linna tervisepäev. Huvilised saavad osaleda 6- või 10-kilomeetrisel tervisekõnnil, mängida discgolf'i, kontrollida tervist, õppida esmaabi andmist ning saada spetsialistidelt nõuandeid tervise ja tervisekäitumise kohta.

«Tartu linna tervisepäev toimub juba 12. korda ja loodame selgi korral rohket osavõttu. Tervisekõnniks saab kohapeal isikut tõendava dokumendi alusel tasuta rentida käimiskeppe. Iga tervisekõnnist osavõtja saab auhinna, lisaks loositakse kõikide osalejate vahel välja tervisekontroll,» rääkis tervisepäeva korraldaja Tartu linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kree.

Tervisepäeva paremaks korraldamiseks soovitab Sirje Kree võimalusel end eelnevalt registreerida, kuigi seda saab teha ka 2. juunil kohapeal.

Tervisepäeva kava:

15.30-16.00 Tervisekõnnile registreerimine ja kõndimiskeppide rent

16.00 Tervisepäeva avamine

16.10 Ühisvõimlemine

16.15 Start 10 km tervisekõnnile

16.25 Ühisvõimlemine

16.30 Start 6 km tervisekõnnile

16.45–17.45 Esinejad

17.45–18.15 Tervisepäeva ja kampaania «Jalgsi tervise nimel 2016» lõpetamine

Esinevad JJ-Street tantsukooli ja võimlemisklubi Akros õpilased, ühisvõimlemist viib läbi Tantsustuudio Tokra ja päeva juhib Sven Sumberg.  

Tervisepäeval osalemine on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles