Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Fotod: üks päev Kvartalini

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Eile pärastlõunal käis Kvartalis kibe töö: mehed tassisid kauplustesse nii vajalikku varustust kui kaupa, siin-seal tõmbasid remondimehed viimaseid otsi kokku. Keskuse kolm kaubanduskorrust võtavad enda alla ligi 22 000 ruutmeetrit. Kolmel esimesel maapealsel korrusel on üle 60 rentniku, neist kuus hakkavad söögikohta pidama nullkorrusel ning neli esimesel ja teisel korrusel.
Eile pärastlõunal käis Kvartalis kibe töö: mehed tassisid kauplustesse nii vajalikku varustust kui kaupa, siin-seal tõmbasid remondimehed viimaseid otsi kokku. Keskuse kolm kaubanduskorrust võtavad enda alla ligi 22 000 ruutmeetrit. Kolmel esimesel maapealsel korrusel on üle 60 rentniku, neist kuus hakkavad söögikohta pidama nullkorrusel ning neli esimesel ja teisel korrusel. Foto: Margus Ansu

Vana kaubamaja kadus Tartu linnapildist paar aastat tagasi. Homme, laupäeva hommikul avab uksed selle asemele kerkinud mitu korda suurem äri- ja vabaajakeskus Kvartal. 

Tartu Postimehe lugejad saavad juba päev varem veidi aimu, missugune näeb pooleteisel hektaril laiuv keskus välja. 

Esialgu on kõigil võimalik selles kasutada seitsmest korrusest viit: kahel korrusel olevaid maa-aluseid parklaid, suure Maksimarketi ja kiirustajatele mõeldud söögikohtadega nullkorrust ning kahte esimest maapealset korrust, kus asuvad mitmesugused poed ja söögikohad. Kaks ülemist korrust, kuhu tulevad bürood, hotell ja spaa, avatakse hilissügisel. 

Märksõnad

Tagasi üles