Tartu Ärinõuandla sai Eesti parima nõustaja tiitli

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ärinõuandla on panustanud palju noortele. Pildil Tartu õpilasfirmade jõululaat Tartu Kaubamajas. Pildil Tamme gümnaasiumi 8.c klassi õpilasfirma Gossip liikmed Maris Ploom (vasakult), Monika Liiva, René Männiste ja SA Tartu Ärinõuandla noorte ettevõtlusega tegelev Priit Joonas.
Tartu Ärinõuandla on panustanud palju noortele. Pildil Tartu õpilasfirmade jõululaat Tartu Kaubamajas. Pildil Tamme gümnaasiumi 8.c klassi õpilasfirma Gossip liikmed Maris Ploom (vasakult), Monika Liiva, René Männiste ja SA Tartu Ärinõuandla noorte ettevõtlusega tegelev Priit Joonas. Foto: Sille Annuk / Postimees

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus kuulutas Pärnus välja 2009. aasta parimad maakondlikud arenduskeskused ning parima ettevõtjate nõustaja tiitli sai Tartu Ärinõuandla.



Ärinõuandla juhataja Piret Arusaar märkis, et auhinna tõi arenduskeskuste võrgustiku kõige suurem ettevõtjate ning äriplaanide nõustamiste arv, nõustamisteenuse kõrge kvaliteet, tulemuslikud projektid ja silmapaistev arendustegevus ettevõtlusaktiivsuse suurendamiseks Tartumaal.



«Meie tiitlivõitu toetas kindlasti ka 2006. aastal käivitatud noorte ettevõtlikkust toetav ja koordineeriv arendustöö maakonnas, mis on andnud sadadele Tartumaa kooliõpilastele innustust ja inspiratsiooni ettevõtliku meelelaadi kujunemisel,» märkis Arusaar.



Auhinna võitmisele aitas kaasa tänavune majandus-ja kommunikatsiooniministeeriumi korraldatud konkursi «Tunnusta ettevõtluse edendajat» võitmine projektiga «Tartumaa noored töötud ettevõtjaks».



Projekt esindab Eestit ka 2010.aastal Madridis toimuval üle-euroopalisel konkursil European Enterprise Awards ehk Euroopa ettevõtlusauhinnad.



Samal üritusel tunnistati parimaks mittetulundusühenduste nõustajaks SA Tuuru ja parima omavalitsuste nõustaja tiitli pälvis Ida-Viru Ettevõtluskeskus. Parimaks maakondlikuks arenduskeskuseks osutus 2009. aastal Harju ettevõtlus-ja arenduskeskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles