Vargad viisid velje otse valvekoera nina alt

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgas Tähe tänavalt varastati sõiduauto alt veld väga nähtavas kohas.
Valgas Tähe tänavalt varastati sõiduauto alt veld väga nähtavas kohas. Foto: Reporter.ee

Kui vanasti pererahvas kodust lahkus, pandi vaid luud ukse ette, et keegi ei tuleks. Nüüd on aga ajad teised. Kõrge aiaga ümbritsetud hoovil võivad vargad tegutseda nii, et isegi koer ei haugu ja kõrvalasuvast korterelamust ei jälgi toimuvat ükski silmapaar.


Nädalavahetusel pandi Valgas Tähe tänaval toime just taoline jultunud vargus, vahendas Reporter.ee videolõik.



Maja trepi ees seisnud sõiduauto Opel alt viidi ära velg nii, et seda keegi tähele ei pannud. Ehkki kõrvalasuva viiekorruselise kortermaja elanikele on kogu Tähe 25 krunt justkui peo peal.



Autoomaniku Aidro Kallase sõnul veeti velg koos rehviga ära meeter-poolteteise kauguselt maja uksest. Asja kohapeal uurimas käinud Valga kriminaaltalituse juhtivinspektor Egon Raudheiding ei hinnanud velje leidmise tõenäosust just väga kõrgeks.



Vargale soovis autoomanik Kallase vaid ühte: «Too see velg ruttu tagasi, muidu leian su üles ja siis sul enam nii lihtsalt ei lähe!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles