Suure suudlemise lõpetab 5Miinust

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Räpipundi 5MIINUST liikmed on Tartus juba kohal ning käisid täna pärastlõunal koos teiste eurolaulikutega rahvale autogramme jagamas.
Räpipundi 5MIINUST liikmed on Tartus juba kohal ning käisid täna pärastlõunal koos teiste eurolaulikutega rahvale autogramme jagamas. Foto: Maanus Kullamaa

Täna õhtul on terve Eesti silmad kultuuripealinnas, sest juba kell 21.30 algab kontsertetendus «Suudlev Tartu», mis tähistab 30 aasta möödumist Eesti esimesest osalemisest Eurovisioonil. Autogrammitunnis olid kohal armastatud Eesti eurolegendid. Ootamatu külaline oli 5Miinust, kes astub täna õhtul üles üllatusesinejana.

Pidupäeva avas Tartu linnapea Urmas Klaas koos Eesti Televisiooni elamussaadete toimetuse juhi Karmel Killandi ja kontsertetenduse lavastaja Ain Mäeotsaga.

Linnapea tervitas külalisi, kes olid saabunud kultuuripealinna. «Kultuuripealinna tiitliaastal on meil rõõm just Tartus tähistada 30 aasta möödumist Eesti osalemisest Eurovisioonil. Teeme seda Eesti armastatud artistidega, kes on meid juba kolme põlvkonna jooksul väärikalt Eurovisioonil esindanud,» sõnas Urmas Klaas.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles