Pommirühm uurib eile naise ja iseenda tapnud kaitseliitlase kodu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei piiras täna hommikupoolikul ligipääsu taluhoovile, kus vanem mees pani eile õhtupoolikul toime jõhkra veretöö. Ajakirjanikele põhjendas politsei territooriumi sulgemist vajadusega teha oma toiminguid.
Politsei piiras täna hommikupoolikul ligipääsu taluhoovile, kus vanem mees pani eile õhtupoolikul toime jõhkra veretöö. Ajakirjanikele põhjendas politsei territooriumi sulgemist vajadusega teha oma toiminguid. Foto: Kristjan Teedema

Luunja vallas asuva Pajukurmu küla tagumises otsas toimetavad ühe talu hoovis politseinikud ja lõhkeainete eksperdid. Mis eile täpsemalt selle talu hoovis juhtus, on uurijatele enam-vähem selge. Nüüd vajab kontrollimist, kas kaitseliitu kuulunud 72-aastase Aare kodu sisaldab lisaks eile kasutatud püstolile veel relvi.

Täna hommikupoolikul tõmbas politsei talu sissesõiduteele lindi ning piiras krundile ligipääsu. «Peame tegema oma toiminguid,» selgitas kriminaalpolitseinik uudistajaile.

Eile kella 16 paiku helistas häirekeskusesse selle talu peremees, kes teatas, et tema naine on kukkunud ning selle avaldusega lõpetas ta kõne. Sündmuskohale läkitatud meedikud avastasid maja hoovi jõudes valgelt lumelt kaks inimkeha.

Mehega koos elanud 67-aastane naine oli saanud laskehaava selga ning meedikud tuvastasid tema surma. Naise tulistamise ja häirekeskusesse helistamise järel endale kuuli pähe kihutanud Aare oli veel elus, kuid tema vigastused olid nii tõsised, et ta suri hiljem kiirabiautos.

Mehe kõrval lebas ka taparelv - püstol CZ52. Taluhoonest leidsid uurijad hiljem mehe kirjutatud hüvastijätukirja. Kirjapandu jääb aga esialgu saladuseks, sest see on algatatud kriminaalmenetluse informatsioon, ütles Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles