Majapõlengus jättis elu koer

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulekahju kustutav päästja. Illustreeriv foto.
Tulekahju kustutav päästja. Illustreeriv foto. Foto: Kristjan Teedema

Jõgevamaal Palamuse vallas Kivimäe külas läks eile hommikul põlema elumaja. Inimesed tules ja suitsus kannatada ei saanud, küll aga hukkus lemmikloom.

Lõuna päästekeskuse teatel saabus tulekahjuväljakutse 22. jaanuaril kell 9.03. Päästjate sündmuskohale jõudes põles kahekorruseline kivist eramu esimese korruse toas diivan, diivanvoodi ja kapp ning terve maja oli suitsu täis.

Päästjad avasid tulekollete leidmiseks ja kustutamiseks vahelae konstruktsioone. Kustutustööde käigus tõid päästjad hoonest välja hukkunud koera.

Hiljem teatas päästekeskus, et menetlusinspektori hinnangul sai tulekahju alguse vanadest ja ülekoormatud elektrijuhtmetest.

Tules sai kõige rohkem kannatada esimese korruse üks ruum. Suuremad kahjud hoonele õnnestus ära hoida tänu Palamuse vabatahtlike päästjate kiirele ja oskuslikule tegutsemisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles