Riia tänav läheb ehitajale kalliks

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linn ei ole rahul Riia tänava asfaltimise kvaliteediga, muu hulgas on mure, et lubamatult sõidujälge sattunud asfaldivuuk halvendab teekatte vastupidavust ilmastikuoludele.
Tartu linn ei ole rahul Riia tänava asfaltimise kvaliteediga, muu hulgas on mure, et lubamatult sõidujälge sattunud asfaldivuuk halvendab teekatte vastupidavust ilmastikuoludele. Foto: Margu Ansu

Riia tänava tõusul tehtud asfaldivahetus ei vasta projektile ja kvaliteedinõuetele, ebatasasused on Tartu linnapea sõnul silmaga nähtavad ja õhus on küsimus, kas ebakvaliteetse töö eest üldse maksta.

Ettevõte Asfaldigrupp tegi Riia tänaval remonti põhiosas septembris ja kuigi tavaliiklejale võib näida, et töö on tehtud ja tänav siledam, pole Tartu linnavõimud tulemusega rahul.

Töö hind oli 196 800, kuid ettevõte pole sellest sentigi näinud. Küll on hilinemise eest tiksunud 1300 eurot leppetrahvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles