Tartu paneb enampakkumisele krunte ja eramu

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oksjonihaamer.
Oksjonihaamer. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Uue nädala algul korraldab Tartu linnavalitsus enampakkumise, kus tulevad müüki kesklinna lähistel Supilinnas ning Tammelinnas asuvad krundid.


«Tartu kesklinnas pole meil krunte eriti pakkuda olnud, sest enamik maast on võõrandatud. Seetõttu peaksid kesklinnast 5-7-minutilise jalutuskäigu kaugusel ja Emajõe lähistel asuvad Marja tänava krundid olema
kinnisvaraturul üsnagi atraktiivsed,» leidis Tartu linnavarade osakonna juhataja Kunnar Jürgenson.

Lisaks Supilinna kruntidele on müügis Tammelinnas pakutav eramuga kinnistu, kuhu saab vajadusel kohe elama asuda, lisas ta.

Enampakkumisele minevate Marja 15 ja 17 kruntide alghinnad on 800 000 ja 520 000 krooni, Tammelinnas asuval Kuldnoka 3 kinnistul 990 000 krooni.

Lisaks müüb linn teisipäeval toimuval enampakkumisel ka mitu erineva suurusega korteriomandit Turu tänaval, Taara puiesteel ja Vara vallas ning mõttelised osad Ujula ja Herne tänaval asuvatest kinnistutest,

Suuline enampakkumine algab teisipäeval, 28. septembril kell 9.30 Tartu linnavalitsuse linnavarade osakonna nõupidamiste ruumis. Osavõtutasu 1000 krooni koos tagatisrahaga tuleb kanda enne 28. septembrit linnavarade osakonna arvele.

Täpsem info ja fotod pakutava kohta leiab Tartu linna veebilehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles