Läti TV on salvestanud eelmise Gaudeamuse kontserdi, mille lõpus kutsub Eesti haridus- ja teadusministeeriumi kantsler Janars Holms (eesti keeles Janar Holm) selges eesti ja inglise keeles tuhandeid lauljaid, pillimehi, tantsijaid ja kuulajaid aastal 2018 Tartusse järgmisele Gaudeamusele.
Läti TV on salvestanud eelmise Gaudeamuse kontserdi, mille lõpus kutsub Eesti haridus- ja teadusministeeriumi kantsler Janars Holms (eesti keeles Janar Holm) selges eesti ja inglise keeles tuhandeid lauljaid, pillimehi, tantsijaid ja kuulajaid aastal 2018 Tartusse järgmisele Gaudeamusele. Foto: Kaader videost

Haridus- ja teadusministeeriumi kantsler Janar Holm on mõneti raskes olukorras. Nimelt võttis ta suvel 2014 Daugavpilsis Eesti, Läti ja Leedu üliõpilaste eelmise laulu- ja tantsupeo Gaudeamus lõpetamisel vastu peotule ning kutsus kõiki järgmisele peole Tartusse 2018. aastal.

Aastad 2018 ja 2020

Kaks nädalat tagasi ilmus riigikogu veebilehele teade, milles on kirjas, et riigikogu laulupeoliikumise toetusrühma koosolekul oli jutuks Gaudeamuse võimalik toimumine aastal 2020.

Kommentaarid
Copy