TÜ korvpallipoisid valmistuvad hooajaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Toomas Kandimaa ja Joosep Kivimäe juhendatavad 1997. ja 1998. aastal sündinud poisid teevad hoolikaid ettevalmistusi uueks hooajaks. Homme lõpetavad nad linnalaagri, kuid juba pühapäeval sõidavad nädalaks Käärikule, kuhu lähevad uuesti ka paari nädala möödudes. Augusti lõpus ootab noormehi juba kontrollturniir Rakveres.

«Eks poisid saavad aru ka, et nad on juba päris suured ja treeningud lähevad tõsisemaks,» sõnas treener Kandimaa ja lisas, et trennid muutuvad varasematest tehnilisemateks.

Koos Tartu poistega on koostööprojekti raames laagris ka kolm andekat noort Orissaarest. «Eesmärgiks ei ole nende endale värbamine, vaid pakkuda võimalust näha erinevaid treeninguid,» rääkis Kandimaa, «tähtis on, et nad ikka korvpalli juurde jääksid, vahet ei ole, kas peale üheksandat valivad Audentese või tulevad Tartusse kooli.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles