Noored sulgpallurid tõid Lätist medaleid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sigulda 18. rahvusvahelisel noorte sulgpalliturniiril pakkusid Baltikumi noorsportlastele karmi konkurentsi Poola ja Ukraina klubide mängijad. Eestit esindasid Nõo SK, Tartu Triitoni ja TÜ ASK sulgpallurid.

Kõige edukamalt esineti kuni 13-aastaste vanuseklassis, kus Hannaliina Piho (TÜ ASK) ja Kerli Kuus (Nõo) saavutasid üksikmängudes kaksikvõidu; Karl Kert (Triiton), Marcus Lõo (Nõo) ja Matis Kaart (Triiton) isegi kolmikvõidu. Karl Kert - Marcus Lõo võitsid meespaarismängu (kolmanda koha said Matis Kaart – D. Kasperski (Poola)); Kerli Kuus ja Piret Loorits (Nõo) pidid naispaaris leppima hõbemedalitega. Segapaaridest jäid alistamatuteks Hannaliina Piho ja Matis Kaart (kolmandad olid Kerli Kuus – Marcus Lõo).

Vanemate vanuseklasside segapaaridest tõid koju pronksmedalid (U16) Kristin Kuuba (Nõo) – Mihkel Laanes (Triiton) ning (U19) Helina Rüütel (Nõo) – Sander Merits (Triiton).

U-19 naispaaris võtsid kindla esikoha Kristin Kuuba – Helina Rüütel, kes üksikmängudes saavutasid vastavalt teise ja kolmanda koha.

U-19 meespaaris said magusa võidu ja kuldsed medalid Sander Merits – Mihkel Laanes. Sander Meritsal õnnestus hankida ka üksikmängu pronks.

Noorte sulgpallurite hooaja lõpetavad Tartumaa meistrivõistlused 2.-3. juunil A. Le Coq´i spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles