Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Purjutajate peletamiseks hakkab avaturul kõlama klassikaline muusika. Õllesõbrad: pangu parem Elmarit! (7)

Copy
Marek Kontsile (vasakul) ning Janar Penkovskile meeldib aeg-ajalt Emajõe ääres Tasku keskuse juures sõpradega õlut juua. Neile ei meeldi seal aga lärmakad naabrid, samuti poleks meestele meeltmööda klassikaline muusika.
Marek Kontsile (vasakul) ning Janar Penkovskile meeldib aeg-ajalt Emajõe ääres Tasku keskuse juures sõpradega õlut juua. Neile ei meeldi seal aga lärmakad naabrid, samuti poleks meestele meeltmööda klassikaline muusika. Foto: Signe Oidekivi

Tartu südalinnas on Dorpati hotelli ja Sadamateatri vaheline Emajõe kallas saanud südamelähedaseks kogunemispaigaks alkoholi pruukivatele kampadele, mis sealsetele ettevõtjatele mõistagi meeltmööda pole. Nüüd istusid nad linnajuhtidega laua taha ja põrgatasid lahenduskäike. Muu hulgas otsustati, et avaturu juures hakkavad kõlama klassikute, näiteks Mozarti ja Beethoveni teosed.

Südalinnas avaturu lähistel Emajõe ääres aega veetvad purjutajad on ettevõtjate jaoks tõsine probleem. Läks ju seetõttu hingusele seal kaks suve tegutsenud kohvik Paviljoni 6.

Või näiteks teinegi mure – ega ka turistid ebameeldivat kogemust Booking.com majutus- ja reisiportaali postitamata jäta, nagu ettevõtjad linna postkasti suunatud kirjas teatasid.

Tagasi üles