Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

678 VÄLJAKUTSET. Emajõe ääres lällavad purjutajad mõjuvad äridele halvasti, linnal puudub lahendus (7)

Copy
Olgu hommik, päev või õhtu – Dorpati hotelli taga on alkoholilembesed mehed platsis ja kummutavad nii õlut kui viina. Lällamine on jäänud silma ka turistidele, kes annavad hotellidele seetõttu negatiivset tagasisidet. Kolmapäeva keskpäeval oli purjutajaid viis.
Olgu hommik, päev või õhtu – Dorpati hotelli taga on alkoholilembesed mehed platsis ja kummutavad nii õlut kui viina. Lällamine on jäänud silma ka turistidele, kes annavad hotellidele seetõttu negatiivset tagasisidet. Kolmapäeva keskpäeval oli purjutajaid viis. Foto: Margus Ansu

Räuskamine, lällamine ja kaklused on põhjused, miks Tartu südalinnas Rahu sillast avaturu poole jääv Emajõe kallas linlasi ega turiste ei kutsu. Lisaks pudelit kummutavad ja pinkidel magavad eluheidikud, kes oma tegevust üpris tavapäraseks peavad.

Ka pidevad politsei ringkäigud paistavad seal silma nii turistidele kui ka tartlastele, samuti häirivad lällajad ümbruses äritegevust. Kolmapäeva keskpäeval olid purjutajad samuti kohal, kolmene punt selgelt purjus mehi kinnitas, et nemad kellelegi tüli ei tee ja õhtuti ei räuska. «Naljatate. Õhtuks meie juba magame,» tunnistas üks meestest.

Soodne pinnas

Tagasi üles