Linlased saavad tunnustada kaunilt värvitud maju

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kampaania «Heade värvide linn Tartu» jätkub ning linnavalitsuse arhitektuuri ja ehituse osakond ootab tartlastelt 12. märtsini teateid möödunud aastal kaunilt korda tehtud hoonetest Tartu linnas.

Linnapildis silma hakanud värvitöödest oodatakse teateid kõigilt - nii majaomanikult endalt, teraselt naabrilt või ka lihtsalt tähelepanelikult linnakodanikult, kinnitas linnavalitsuse pressiteade.

Ilusatest hoonetest saab teada anda linna veebilehel «Pane tähele» rubriigis, helistada linna heakorratelefonile 1789 või telefonile 5326 9542 või saata vihje meiliaadressile aeo@raad.tartu.ee.

Žürii valib linlaste ettepanekute hulgast välja 2011. aastal paremini värvitud hooned. Linn tunnustab võitjaid hoonele kinnitatava märgisega «Heade värvide linn Tartu 2011» ning eeskujulikke majaomanikke autasustatakse väärika kingitusega. Auhinnad jagatakse välja kolmes kategoorias: üksikelamud, korterelamud ja muud ehitised.

Konkursi eesmärk on innustada hoonete omanikke väärtustama kodulinna elukeskkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles