Pikaaegne spordiklubi Impuls sulges uksed nii Tartus kui ka Tallinnas

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Spordiklubi Impuls, varem Arctic Sport Club tegutses Eesti turul 2003. aastast saati.
Spordiklubi Impuls, varem Arctic Sport Club tegutses Eesti turul 2003. aastast saati. Foto: Ragnar Peets

Tartus Anne tänaval pikka aega tegutsenud spordiklubi Impuls, kunagise nimega Arctic Sport Club, oli reedel, 12. augustil viimast päeva avatud. Jäädavalt sulges uksed ka Tallinna samanimeline klubi.

Spordiklubi kodulehel seisis, et kõik, kel treeningpaketid veel peale tänast kehtivad, saavad vastu kolmekuulise pääsme Lemon Gymi spordiklubisse.

Spordiklubi Impuls, varem Arctic Sport Club, tegutses Eestis 2003. aastast saati. Hiljuti kirjutas Tartu Postimees, et spordiklubi vaevleb võlgades. Krediidiinfo andmetel oli spordiklubil ligi 70 000-eurone võlg maksu- ja tolliameti ees. Samuti kurtsid kliendid vigase maksesüsteemi ning katkise interjööri üle.

KOMMENTAAR

Ingrida Damuliene,

Impuls grupi tegevjuht

Peame kahetsusega teatama, et Impuls spordiklubid Tartus ja Tallinnas on suletud alates 12.08.2022. Väga keeruline ning raske otsus sulgeda Impuls spordiklubid tulenes peamiselt pandeemia ajal tekkinud finantsraskustest ning klientide lahkumisest seoses riigi poolt kehtestatud koroonapiirangutest, mille tulemusena pidime mitmel korral ka spordiklubid pikemaks ajaks sulgema. Kaotatud kliendibaasi taastada ei suudetud.

Impuls Eesti kliendibaas oli 2022. aasta esimeses pooles jätkuvalt madalam kui pandeemia eelsel ajal 2019. aastal.

Impuls Eesti käive kukkus vahemikus 2020–2021 rohkem kui 30 protsenti võrreldes pandeemia eelse ajaga aastal 2019. Eelmise aasta kahjum oli ligilähedale 200 000 eurot, majandades kahte Impuls spordiklubi Eestis.

Lemon Gym spordiklubid Eestis, mis kuuluvad rahvusvahelise ettevõtete grupi Impuls hulka, ei ole mõjutatud, sest usume, et ööpäevaringse treeningformaadiga Lemon Gym spordiklubid Eestis on ka tulevikus väga edukalt ja perspektiivikalt arendatavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles