Baltikumi suurima ärifestivali käivitaja Andres Kuusik: sTARTUp Day idee sündis saunalaval

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Praegu seisavad ärifestivali sTARTUp Day rekvisiidid J. Liivi tänaval majandusteaduskonna hoovil garaažis. Festivali idee autori Andres Kuusiku hinnangul on see igati sümboolne, sest festivalil osalevate idufirmade enamik on alguse saanud kuurides või garaažides.
Praegu seisavad ärifestivali sTARTUp Day rekvisiidid J. Liivi tänaval majandusteaduskonna hoovil garaažis. Festivali idee autori Andres Kuusiku hinnangul on see igati sümboolne, sest festivalil osalevate idufirmade enamik on alguse saanud kuurides või garaažides. Foto: Sille Annuk

Tartu Teerajajate alleele jäädvustasid eelmisel nädalal jäljed Vanemuise teater, keda esindas Kristiina Alliksaar, kooli- ja koorijuht Undel Kokk ning sTARTUp Day looja Andres Kuusik. Kui kahe esimese kohta teadsid inimesed kohe, mille ja kellega tegu, siis Andres Kuusiku puhul jäi kõrvu korduvalt esitatud küsimus «Kes ta on?».

Kuuldes, et tegu on Baltikumi suurima ärifestivali sTARTUp Day idee algatajaga, noogutasid kõik küsijad nõustuvalt: «Jaa, see mees väärib küll pronksist jalajälgi.» Kuid sellele küsimusele järgnes tihti ka uus küsimus: «Aga mida ta muidu teeb?»

Selgus, et Tartu ülikooli majandusteaduskonna õppejõu ja sTARTUp Day algataja Andres Kuusikuga pole seni ilmunud ühtki pikemat usutlust. Pigem on ta leheveergudel sõna saanud siis, kui järjekordne ärifestival taas ukse ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles