Rahvas kurdab, aga bussid lähevad ikka uue plaani järgi liinile (1)

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Ihaste elanike liidu liikmed Triin Lepp (vasakult) Lenne Rähn-Kuusik, Martin Koiduaru ja seisavad Ihaste elanike eest, kes ei ole rahul uue bussiliinivõrguga kaasnevate muudatustega.
Ihaste elanike liidu liikmed Triin Lepp (vasakult) Lenne Rähn-Kuusik, Martin Koiduaru ja seisavad Ihaste elanike eest, kes ei ole rahul uue bussiliinivõrguga kaasnevate muudatustega. Foto: Sille Annuk

Juuli algusest kasutusele tulev bussiliinivõrk on pannud muretsema Karlova ja Raadi inimesed, nüüd pahandab ka Ihaste rahvas. Karlova elanikud kurtsid, et liini nr 9 kadumisega ei sõida Tähe tänaval ühtegi bussi ja see muudab liikumise raskeks. Linn reageeris ning karlovlased said ringliini, kus buss väljub peatusest iga pooleteise tunni järel.

Raadi elanikud kurvastavad, et liin nr 4 ei läbi enam Kruusamäe peatust, kuid linn muret tõsiselt ei võta, sest 400 meetrit bussipeatusesse jalutada on normaalne.

Ihaste elanikud kurdavad, et muudetud bussiliinide tõttu ei saa Uus- ja Vana-Ihaste vahel mugavalt liikuda, samuti puudub kiire ühendus kesklinnaga. Muu hulgas teeb tuska ka see, et kesklinnast Ihastesse suunduvatele bussidele tuleb peale niipalju annelinlasi, et bussis ei jagu ruumi Ihaste koolilastele.

Tartu abilinnapea Raimond Tamm ütles, et enne 1. juulit ei tee linn ümberkorraldusi. «Praeguseks on bussiliinivõrk paigas. Kui see 1. juulil käiku läheb ja tekib probleeme, teeme muudatusi,» teatas Tamm. «Bussiliinivõrk ei ole kivisse raiutud.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles