Süvenev autostumine paneb linna parkimisalasid ehitama (3)

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõisavahe magala­rajooni kortermajade ümber peaksid lähima paari aasta jooksul valmima uued parkimisalad, kuhu mahub rohkem autosid.
Mõisavahe magala­rajooni kortermajade ümber peaksid lähima paari aasta jooksul valmima uued parkimisalad, kuhu mahub rohkem autosid. Foto: Sille Annuk

Mõisavahe üheksakorruseliste kortermajade ümber peaks tuleval suvel algama ehitus, et rajada sinna uued parkimisalad, mis peaks leevendama kohalike parkimiskohamuret.

Mõisavahe 34–39 ja 41–45 kortermajade ümbrusesse lisanduks ligi 140 parkimiskohta. Praeguste kohtade kokkulugemisel ei võetud arvesse näiteks haljasalasid, mida kohalikud kasutavad parkimiseks, aga mida nad teha ei tohiks.

Mõisavahe elanik Tiit ütles, et enda kortermaja ette on võimatu parkida, tavaliselt üritab ta auto jätta mõnele lähedal olevale tänavale. «Kui 30 aastat tagasi oligi peres heal juhul üks auto, siis nüüd on mõnes neli-viis,» rääkis Tiit. «Ilmselge, et kõigi masinad ei mahu kodu juurde ära.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles