Abilinnapea: paari inimest pole mõtet suure bussiga sõidutada (2)

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu abilinnapea Raimond Tamm on plaanitava uue liinivõrgu kohta selgitusi jaganud mitmel avalikul koosolekul, neist esimene peeti Raatuse koolis.
Tartu abilinnapea Raimond Tamm on plaanitava uue liinivõrgu kohta selgitusi jaganud mitmel avalikul koosolekul, neist esimene peeti Raatuse koolis. Foto: Margus Ansu

Tartus plaanitava uue bussiliinivõrgu kohta on linnavalitsusele tehtud juba üle 800 ettepaneku, esitajaid on mõnevõrra vähem, sest sageli on inimesel mitu ettepanekut. Igal senisel avalikul arutelul on olnud umbes 70 inimest ja neiltki on kogunenud kümneid ettepanekuid.

Uut liinivõrku tutvustava kaardirakenduse kaudu on tagasisidet andnud 543 inimest. Kaardirakenduse kaudu on tehtud rohkem kui 14 000 otsingut. Hinnanguliselt on neid otsinguid teinud üle 4100 kasutaja.

Enamasti kriitiliste märkuste kõrval on leida ka kiitust: «Meie pere bussisõitjad säästavad tublisti aega. Tavamarsruut on Uus-Ihaste – Tähtvere. Ilmselt saate peamiselt hurjutusi. Siin ergutuseks kiidusõnad. Me väga ootame uut korraldust – sellega kaasnevaid regulaarseid intervalle ja suuremat sagedust.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles