Liisbet Teemaa võitis Budapestis noorteturniiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

12. augustil Budapestis peetud Summer Cup oli VK Janika (treener Kai Tanni) noortele võimlejatele esimeseks mõõduvõtmiseks peale suvepuhkust. Osalesid võimlejad Ungarist, Venemaalt, Ukrainast ja Eestist.

2001. aastal sündinud võimlejate hulgas saavutas Liisbet Teemaa mitmevõistluses esikoha, sooritades mõlemad kavad temperamentselt ja täpselt.

2000. aastal sündinud võimlejad esitasid kolm kava ja mitmevõistluses sai kolmanda koha Marian Kandimaa, neljandaks tuli Kristiina Kingo. Mõlemad tüdrukud astusid üles uue programmiga.
Noorimas vanuserühmas, 2003. aastal sündinud tüdrukute hulgas, sai Lisa Marie Mölder kahe kava (vaba- ja rõngakava) kokkuvõttes viienda koha, see oli tema esimene välisvõistlus.

Võimlemisklubi Janika hooaja avaüritus on 31. augustil kell 18 Annelinna spordihoones. Samas võetakse vastu ka uusi õpilasi. Esimest korda avatakse 6–8-aastaste poiste šõutantsurühm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles