Noored pedagoogid: kutsub huvi ameti vastu, mitte palganumber

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored pedagoogid Indrek Pajur, Mari-Liis Türno (vasakul) ja Maigi Varusk kinnitasid, et kui palju ka ei püüaks, tuleb töö pärast koolimajast väljumist siiski koju kaasa võtta.
Noored pedagoogid Indrek Pajur, Mari-Liis Türno (vasakul) ja Maigi Varusk kinnitasid, et kui palju ka ei püüaks, tuleb töö pärast koolimajast väljumist siiski koju kaasa võtta. Foto: Margus Ansu

Sellel nädalal koolis uut õppeaastat alustanud kolm noort – Maigi Varusk, Indrek Pajur ja Mari-Liis Türno – on õpetajaks õppinud ja samas ametis tööle asunud seetõttu, et neil on juba varajases koolieas tekkinud mõne aine vastu suurem huvi. Nad on leidnud, et koolis õpetades saab ühendada huvi tööga ja ühtlasi teistele oma teadmisi edasi anda.

Maigi Varusk (27) õpetab sellest aastast Kristjan Jaak Petersoni gümnaasiumis saksa keelt, kuid oma esimesed kogemused õpetajaametis sai ta juba viis aastat tagasi ülikoolis. Forseliuse kooli eesti keele õpetaja Mari-Liis Türno (26) ja Jaan Poska gümnaasiumi ajaloo- ja ühiskonnaõpetaja Indrek Pajur (27) alustasid mõlemad sellel nädalal teist õppeaastat koolis aineõpetajana, lisaks on nad veel klassijuhatajad.

Kas unistus õpetajaametis oli juba lapsepõlves või kuidas on elu teid õpetajaameti juurde toonud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles