Undel Kokk: ärge unustage nutimaailmas esteetilist kasvatust

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Undel Kokk arutles metronoomi tiksumist kuulates, et pea 38 aastat Karlova kooli juhina on möödunud mõõdukas marsitempos. Direktori viimast töövõitu kuulutab tahvel kooli seinal, millelt võib lugeda, et lõpuks ometi on alanud kooli aula ja koridoride remont.
Undel Kokk arutles metronoomi tiksumist kuulates, et pea 38 aastat Karlova kooli juhina on möödunud mõõdukas marsitempos. Direktori viimast töövõitu kuulutab tahvel kooli seinal, millelt võib lugeda, et lõpuks ometi on alanud kooli aula ja koridoride remont. Foto: Kristjan Teedema

Täna Karlova kooli lõpetavad noored on viimased, kes saavad koolist kaasa Tartu kõige kauem ametis olnud direktori Undel Koka käepigistuse. Sügisest asub kooli juhtima juba uus inimene. Undel Kokk leidis kiire koolilõpuaja ja sel nädalal Tartus peetava rahvusvahelise poistekooride festivali ettevalmistuste vahel aega, et korraks tagasi vaadata.

Ehkki teie viimane tööpäev Karlova kooli direktorina on 31. augustil, kolite kuuldavasti juba oma kabinetti tühjaks. Selle pea 38 aasta jooksul on siia ilmselt palju asju kogunenud.

On ikka. Ega ma vahepeal siin suurt inventuuri olegi teinud, et vajalik alles jätta ja mittevajalik ära viia. Alati, kui neid asju vaatan, mõtlen ikka, et midagi tarvilikku ära ei viska. Paljusid asju saab kasutada ka hiljem, kui keegi hakkab memuaare kirjutama või kooli ajalugu uurima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles