Kõige enam tänatud arst: alla anda ei tohi, sest kõik on võimalik

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli kliinikumi onkogünekoloog Arno Uppin on nakatava naeru ja hea huumorimeelega arst, kelle puhul ei pea imestama, miks ta oma patsientidele meeldib.
Tartu ülikooli kliinikumi onkogünekoloog Arno Uppin on nakatava naeru ja hea huumorimeelega arst, kelle puhul ei pea imestama, miks ta oma patsientidele meeldib. Foto: Kristjan Teedema

Tartu ülikooli kliinikumi kevadkonverentsil jagatakse täna tunnustust mitmele tublile arstile, sealhulgas loetakse üles need, keda patsiendid on oma tänuavaldustega kõige enam esile toonud. Üks neist on onkogünekoloog Arno Uppin.

Onkogünekoloog Arno Uppin, küllap on teil soe tunne südames, et olete viimasel aastal olnud üks neist arstidest, keda patsiendid tänuavaldustega on esile toonud.

On jah hea tunne. Et mind on natuke märgatud ja mu tööd tunnustatud. Ma olen nendele patsientidele väga tänulik ja soovin neile jõudu ja tervist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles