Anne Sulling: ka minule oli tulemus üllatav

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reformierakonna nimekirjas riigikogu valimistel Tartus 4197 häält kogunud Anne Sulling usub, et suure toetuse aitas saavutada edukas töö väliskaubandusministrina, mida Sulling oleks ka valimis jätkama.

«Ka minule oli see tulemus üllatav. Olen väga tänulik, et Tartu inimesed on mind usaldanud,» ütles Sulling täna. «Ausalt öeldes keskendusin ju oma tööle, mitte niivõrd kampaaniale. Proovisin oma töös saavutada häid tulemusi. Tulemused, mis puudutasid piimatöösturite aitamist uutele turgudele, tulid just mõni nädal enne valimiste päeva. See näitas, milleks ma suuteline olen, et võin ministriametis meie ettevõtjatele ja põllumeestele abiks olla. Võibolla oli see üks märk, mis inimeste tähelepanu köitis.»

Sulling märkis, et tänavakampaaniat ta ei teinudki, küll kohtus Tartu ettevõtjatega.

Kas töö väliskaubandusministrina jätkub, sõltub Sullingu sõnul sellest, kuidas läheb koalitsioonikõnelustel ja kas jätkav peaminister soovib tema jätkamist selles ametis.

«Tööpõld selles valdkonnas on ees väga oluline. Nagu Postimees mõne nädala eest artiklis märkis, kui ma selles valdkonnas jätkaksin, siis kaubavahetus Jaapaniga suureneks olulisel määral. Hea meelega realiseeriksin seda potentsiaali, mis meil Aasia suunas on,» lausus Sulling.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles