Kaasliiklejad ohjeldasid joobes juhte

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tähelepanelikud inimesed aitasid politseil tabada purjus roolikeerajaid, muutes sel moel nii enda kui teiste teekonda ohutumaks.


Lõuna prefektuuri teatel saabus 27. augustil kell 19.53 politseile informatsioon, et Rebase tänava Rimi poole sõidab Alfa Romeo, mille juht võib olla joobes. Patrull peatas sõiduki, roolis oligi purjus 23-aastane mees. Sõiduk teisaldati parklasse, juhi suhtes alustati kriminaalmenetlust.

28. augustil kell 23.50 teatas valvas kodanik, et Marja tänaval ukerdab Audi, mille juht võib olla joobes. Patrull pidas sõiduki kinni, roolis istus 23-aastane mees, kes kõrvaldati juhtimiselt. Ka selle juhi joobeseisund oli nii suur, et alustada tuli kriminaalmenetlust.

Politsei tänab inimesi, kes ei pidanud paljuks anda teada ohtlikest juhtidest ning aitasid nad õigel ajal liiklusest kõrvaldada. Liiklusolukorrast teedel ootab politsei teavet lühinumbril 14900.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles