Loomekeskus otsib Kalevi tänava majadele konkursiga nimesid

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu loomemajanduskeskus ootab ettepanekuid oma kolmele hoonele Kalevi 13, 15 ja 17 nimede leidmiseks. Iga maja parima nime pakkujale on auhinnaks 1000 krooni.


Keskuse juht Raul Oreškin märkis, et Kalevi tänava majadele on soov konkursiga leida iseloomulikud ja suupärased nimed. «Kui kõigis kolmes majas juba tegevus käib, on ka meie külalistel lihtsam õige maja üles leida. Pealegi võiks sellistel ilusatel ja rikkaliku ajalooga majadel oma nimi olla,» põhjendas ta nimekonkursi korraldamist pressiesindaja vahendusel.

Nimed peaksid kandma endas loomemajanduskeskusele juba praegu omast meeleolu - olema vaimukad, säravad, julged ja loovad. Lisaks peaksid esitatavad nimed olema lühikesed, suupärased ja koosnema maksimaalselt kahest sõnast.

Nimede pakkumisel võiks arvestada konkreetseid Kalevi tänaval asuvaid hooneid. Majade ja nende tulevikuplaanidega saab lähemalt tutvuda aadressil http://www.lmk.ee/tulevikuperspektiiv.
 
Nimesid saab esitada 1. septembrini veebilehel http://www.lmk.ee/nimekonkurss või e-posti aadressil info@lmk.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles