Lugeja kiri lillevargale

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pikanäpumees või -naine, kes sa võtsid reede öösel vastu laupäeva Tartust Tammelinnast ühe aia pealt kaasa tumepruuni plastmassist lillekasti koos sobivate kinnitusklambrite ja õitsvate lilledega.


Tore, et sa oskad hinnata lillede ilu, kuid meil on siiralt kahju, et sa ei tea, kuidas neid ise kasvatada. Sinu soov tekitada enda koju ilus värviline lillelaiguke oleks leidnud lahenduse ka teistmoodi.

Tulnud küsinud ja võimalusel oleks me sind aidanud. See, mis sa praegu tegid on vargus.

Materiaalselt ei ole kahju suur, kuid kurvaks teeb, et meie poolt talvel kasvatatud lillede ilu ei ole võimalik enam teistel ja ka endal nautida. Too kast ja klambrid palun tagasi.

Muidugi on meie poolt naiivne loota, et varas üldse lehte loeb ja ammugi, et ta midagi tagasi toob. Pigem tahan hoiatada tammelinnlasi ja kutsuda neid üles tähelepanelikkusele. Kaitske oma kodu, kuid ärge olge ükskõiksed ka selle suhtes, mis toimub teie naabri maja ümber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles