Elleri kool mängib jõulumuusikat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile algas Elleri muusikakooli jõulumuusikafestival, mis kestab mitmes Tartu kontserdipaigas ligi kolm nädalat. Kõik 17 kontserti on tasuta.

Eile oli linnamuuseumis võimalik kuulata kooridirigeerimise osakonna kammerkoori koos noorte dirigentidega ja saksofoniste. Täna kell 17.30 esinevad Elleri saalis Annela Läänelaiu keelpilliõpilased, klaveril Anu Russak. Neljapäeval kell 17 mängivad linnamuuseumis akordioni- ja kandleõpilased.

Pühapäeval kell 19 saab kuulata Jaani kirikus kontserti «Teekond võluilma». Eller Sümfoniett esitab Johann Straussi, Ludwig van Beethoveni, Gustav Mahleri ja John Williamsi muusikat. Dirigeerib Lilyan Kaiv.

Elleri kooli 94. aastapäeva tähistaval kontserdil 10. detsembril kell 18 Tartu ülikooli aulas on publiku ees Elleri kontsertkoor, mida dirigeerib samuti Lilyan Kaiv, ja Elleri kooli õpilased.

Festivali kahel viimasel päeval saab kuulata noori rütmimuusikuid. 19. detsembril kell 18 esinevad Saksa Kultuuri Instituudi saalis löökpilliõpilased ja 20. detsembril kell 21 saab kuulata Tartu Jazzklubis jõululaule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles