Avarii põhjustanud mootorrattur põgenes sündmuskohalt

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei palub pealtnägijate abi viie Tartus juhtunud liiklusõnnetuse üksikasjade väljaselgitamiseks.

Lõuna prefektuuri teatel juhtus 13. aprillil kella 15 ajal liiklusõnnetus Tartus Riia ja Lembitu tänava ristmiku juures Riia tänaval, kus kesklinna suunas sõitnud ja peatunud sõiduautole Toyota Corolla sõitis tagant otsa musta värvi mootorratas.

Osapooled leppisid kokku, et sõidavad koos juhtumit vormistama, kuid mootorrattur kihutas selle asemel hoopis minema.

12. aprillil ajavahemikus kell 12.30 - 13.15 sõideti Tartus Nõlvaku tänava Prisma parklas kergelt otsa valget värvi päästeameti Ford Transit sõidukile. Pole võimatu, et autole on otsa sõidetud hoopis kusagil mujal, ent juht avastas avarii kaupluse parklas.

12. aprillil ajavahemikus kella 10 - 17 on Tartus Eseli ja Liivi tänava nurgal otsa sõidetud seal seisnud sõidukile Toyota Avensis.

13. aprillil ajavahemikus kell 17.30 - 20.00 sõideti Tartus Jakobi tänav 2 maja juures otsa sinna pargitud sõidukile Subaru Forester, muljuti ja kriimustati parempoolset tagumist tiiba ning põrkerauda.

15. aprillil kell 15:31 teatati, et arvatavasti sõitis mingi veoauto Tartus Kaunase pst 12a-39 maja ees maha parkimiskohal oleva invakoha märgi.

Politsei palub kõiki, kes juhtusid neid avariisid pealt nägema, teatada endast telefonidel 730 8814 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles