Noored keelpillimängijad astusid žürii ette

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartus peeti möödunud nädalal VII Eesti noorte keelpillimängijate (viiul, vioola, tšello, kontrabass) konkurss-festivali.

Kolmes vanuserühmas pälvisid laureaaditiitli kokku seitse noort keelpillimängijat. Lisaks jagati 12 diplomit ja märgiti ära kolm mängijat teose hea esituse eest, teatas Elleri kooli kontserdiosakonna juhataja Liina Vainumetsa.

Konkurss-festivali žürii oli kolmeliikmeline: Eva Bindere (Jazeps Vitolsi nim Läti muusikaakadeemia õppejõud, žürii esimees), Urmas Vulp (Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia professor) ning Ardo Västrik (Eesti Keelpilliõpetajate Ühingu juhatuse liige, Vanalinna hariduskolleegiumi muusikakooli tšelloõpetaja).

Enim tunnustust pälvisid Tallinna muusikakeskkooli (TMKK) noored keelpillimängijad, kes said omale kuus laureaaditiitlit, üks laureaat esindas Arkadia lütseumi.

Diplomandide hulgas oli seitse TMKK õpilast, kaks Elleri kooli, kaks Otsa kooli ja üks Vanalinna hariduskolleegiumi (VHK) õpilane.

Konkursi tulemused on leitavad aadressilt: http://www.esta.ee/tulemusedvii.html.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles