Botaanikaaias tuleb linnusõprade laupäevak

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu keskkonnahariduse keskus ja botaanikaaed koostöös Eesti Ornitoloogiaühinguga ootavad väikseid ja suuri laupäeval botaanikaaeda kümnendale LinnaLinnuLaupäevakule (LiLiLa).

Nagu tavaks, saab seegi kord tasuta silmaringi laiendada ja meisterdada linnupesi. Kümnenda LiLiLa puhul saavad valmivad kastid ehteks ka tarkust sümboliseeriva öökulli põletusmärgise. Tihase- ja kuldnokakaste valmistatakse palmihoone lõunaotsa juures kell 11.30–15.

Samas on tehispesade näitus ning saab soovitusi ja õpetussõnu nende valmistamiseks ja paigaldamiseks. Soovijad saavad lahendada temaatilist ristsõna. Linnuretked asjatundja saatel algavad kell 11.30, 12, 12.30 ja 13 kasvuhoonete sissekäigu juurest. Soovitatav on oma binokkel kaasa võtta.

Kasvuhoonete ees ja sees saab proovida linnuvaatlusvahendeid ja mängida osavusmänge kell 11.30–15. Selle aasta linnust nurmkanast räägib Riho Kinks Eesti Ornitoloogiaühingust botaanikaaia õppeklassis kell 12.15. Kell 13 algab samas linnuvaatlusvahendite tutvustus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles