Muusikud teevad naistele auavalduse

, tartu@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Agentuur Corelli Music tähistab Toompeal, Tõstamaal ja Alatskivi lossis naistepäeva kontserdikavaga «Kaunitele daamidele». Jüri Aarma ja Estonia muusikutest koosnev Ooper-Kvartett teevad sellega auavalduse kõigile naistele.

Alatskivi lossis algab kontsert 10. märtsil kell 16. Kavas on igatsevaid vene romansse, tuntud meloodiaid ooperitest, eesti autorite lugusid nüüdisaegsest lavamuusikast, luulet, Rootsi kuninga Gustav III õuelauliku Carl Mikael Bellmanni laule-epistleid jpm.

Naistepäevakontserdid kuuluvad Corelli Musicu kultuuripärandi teema-aasta kavasse.

Sama agentuuri järgmised kontserdid kuuluvad sarja «Kirikupühad Maarjamaal» ning leiavad aset vaikse nädala suurel reedel ja vaiksel laupäeval, 29. ja 30. märtsil vastavalt Tartu ja Tallinna Jaani kirikus.

Kavas on Vivaldi, Pergolesi, Vivaldi ja Händeli muusikat. Esinevad Pirjo Püvi (sopran), Ivo Posti (kontratenor), Imbi Tarum (orel) ja Corelli barokkorkester Martin Sildose dirigeerimisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles