Elva otsib metsapealinna tunnuslauset

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elva linn, mille üldpindalast moodustavad poole looduskaitsealad ja metsapargid, on saamas tänavuseks Eesti metsapealinnaks. Seoses sellega on Eesti Metsaselts ja Elva linnavalitsus kuulutanud välja metsapealinna tunnuslause võistluse.

Lause, mida Elva linnavalitsus konkursilt loodab saada, peaks olema positiivse sõnumiga, lihtne, ainulaadne ja huvitav ning täiendama Elva tunnuslauset «Hoiame üksteist».

Otsitav lause peaks iseloomustama Elvat metsapealinnana. Lauset peaks olema võimalik kasutada suulises ja kirjalikus vormis, reklaamtrükistel, üritustel ja esinemistel ning seda peaks saama esitada ka inglise keeles.

Võistlustööde saatmise viimane päev on 27. jaanuar. Lauseid oodatakse e-posti aadressil merike.jarv@elva.ee või kinnises ümbrikus linnavalitsusse (Kesk 32, 61507 Elva, märgusõna «Metsapealinn»). Märkida tuleb autori nimi ja kontaktandmed. Osaleda võivad nii üksikisikud kui ka autorite kollektiivid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles