Auto ja jalgratas põrkusid ristmikul

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei palub tunnistajate abi, et tuvastada, kelle süül juhtus 14. novembril kella 14 ajal liiklusõnnetus Tartus Aardla ja Tamme puiestee ristmikul. Kokku põrkasid seal jalgrattur ja sõiduk Ford Mondeo.

Lisaks sellele avariile palub politsei abi veel seitsme Tartu linnas ja maakonnas juhtunud liiklusõnnetuse lahendamisel.

18. novembri öösel teatati politseile, et Tartus Mõisavahe 15 juures sõideti otsa halli värvi sõidukile Toyota Avensis. Väidetavalt oli otsasõitjaks musta värvi Volkswagen Golf.

Ööl vastu 16. novembrit kahjustati Tartus Kaunase pst 10 A juures punast värvi sõidukil BMW vasakpoolne tiib. Väidetavalt tegi seda üks traktor.

14. novembril kella 20.38 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartus Sauna ja Ujula tänava ristmikul, kus mööda Sauna tänavat liikunud sõiduk VW Bora põrkas ristmikul vasakpöörde ajal kokku vastassuunas otse liikunud mopeediga Piaggio. Mopeedi juhtinud noormees sai vigastada ja toimetati haiglaravile.

19. novembril teatati, et Mäksa vallas Melliste külas on põllul sõidetud vastu elektriposti.

Ööl vastu 19. novembrit sõideti Vara vallas Vara külas Vanamõisa 2 maja juures otsa sinist värvi sõidukile Toyota Corolla ja mõlgiti parempoolne esiuks. Sündmuskohale jäid maha tumerohelist pärlmuttervärvi tükid.

19. novembri õhtupoolikul avastati, et Puhja alevikus Reku tee 3 vallavalitsuse ees on otsa sõidetud elektriautole Mitsubishi ning muljutud sõiduki tagaosa.

Ööl vastu 20. novembrit sõideti Tartus Kaunase pst 55 maja juures külge sõidukile Škoda.

Politsei palub kõigil nende juhtumite pealtnägijatel helistada telefonidel 730 8814 või 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles