Bigbank Tartu alustas võidu ja kaotusega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu võrkpallimeeskond alustas laupäeval uue nime all edukalt tiitlite kaitsmist, kui saavutati 3:0 võit Valio Võru VK üle.

Platsil said oma oskusi näidata kõik üksteist meest ning häbeneda polnud kellelgi vaja. Sarnaselt kontrollkohtumistele oli suurimaks punktitoojaks Renee Teppan 11 (+4) silmaga, Treial lisas 10 ( neist koguni viis blokist). Valio Võru poole peal jäi +/- süsteemis ainukesena plussi Karl Jaani.

Pühapäevane kohtumine võõrsil Selver Tallinnaga oli aga sootuks teistsugune mäng. Kui avageimis suutsid tartlased kahe-kolme punktise vahe lõpus tagasi mängida ning Taavi Arula ässa ja Teppani seitsme rünnakupunktiga võidu napsata, siis mängu edasises käigus see enam ei õnnestunud.

Peale võidetud geimi hakkas tartlaste mäng vaikselt lagunema, Selver sai tööle bloki (mängu peale 15 blokki) ning võttis järgmised kaks üsna kindlalt. Neljandas suutis Tartu 19:24 seisult jõuda veel ohtlikult lähedale, kuid kapten Priit Luige serviviga lõpetas geimi ja kodusaalis mänginud Selver napsas 3:1 võidu.

Tartlaste suurimaks punktitoojaks oli Robert Täht 14 (+6) ja tallinlastel Argo Meresaar 19 (+9) punktiga.

Järgmise kohtumise peab Bigbank Tartu tuleval laupäeval TTÜ-ga vastaste kodusaalis. Mäng algab kell 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles