Vaatajate ette tuleb lavastus ootavatest meestest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vilde teater etendab 3. ja 4. detsembril kell 19 Pepleri 27 seltsimaja väikses saalis näidendit «Minejad», mille on kirjutanud ja lavastanud Janno Puusepp. Kaasatud on luule (Anne-Mai Tevahi) ja laul (Annika Oselin), mängivad Rein Annuk, Matti Linno, Andrus Novoseltsev ja Tiina Tasa.

«Minejate» tutvustuses on kirjas, et see on tragikoomiline lugu ootavatest meestest. Ootamine on teadupärast igav. Igavus on probleem. Probleemid on lahendamiseks. Lahendamine on töö. Töö tuleb ära teha ning pärast vinguda ja kurta, kui kole ja tappev on töö.

Lavastus on pühendatud harrastusnäitlejale Peeter Novoseltsevile (20. aprill 1960 – 7. veebruar 2015), kes Vilde teatri trupi kauase liikmena sai auhindu harrastusteatrite riigifestivalidelt. Ta osales mõnes teiseski harrastuslikus trupis ning muu hulgas ka mõnes filmis ja paaris Vanemuise lavastuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles