Tähtvere park saab siiski jooksuraja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linnavalitsus tegi ametnikele ülesandeks leida linnamajanduse osakonna eelarvest raha Tähetvere pargis ehitatava kõvakattega kõnnitee kõrvale jooksuraja ehitamiseks. Jutt on umbes 3000 eurost.

«Tähtvere park on tervisesportlastele armastatud paik ning ka katoliku kooli õpilased kasutavad seda,» põhjendas linnapea Urmas Klaas. «Pargi kõige suurem ring on täpselt 1,3 kilomeetrit. Minu soov on olnud kogu aeg selline, et kui me tegeleme kergliiklusteede rajamisega, peame ometigi arvestama erinevate vajadustega.»

Klaas ütles, et heaks näiteks on Raja tänava tervisepark, kus on nii kõvakattega tee kui selle kõrval ka pehme kattega jooksurada. «Kasutan seda ise ja näen, kui tähtis see on,» ütles Klaas. «Tähtvere terviseliikujate sportmisvõimalusi ainult kõvakattega tee rajamine halvendas, seepärast ka nõudsime linnamajanduse osakonnalt, et rajataks kõrvale pehme kattega jooksurada.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles