Tartu tunnustab aasta kõige laste- ja noortesõbralikuma teo algatajaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu linnavalitsus ootab 21. novembrini ettepanekuid aasta laste- ja noortesõbraliku teo aunimetuse kandidaatide leidmiseks.

"Kutsun kõiki üles tunnustama inimesi ja organisatsioone, kelle panus on aidanud muuta Tartu linna veelgi laste- ja noortesõbralikumaks, arendavamaks ja turvalisemaks - märkame ja tunnustame neid ühiselt,“ lausus noorsooteenistuse juhataja Urmo Reitav.

Esitada võib algatusi, mis on loonud lastele ja noortele uusi arenguvõimalusi, mõjutanud positiivselt Tartu elukeskkonda või aidanud teha head. Tegevused ja algatused peavad olema ellu kutsutud sel aastal ning ei peaks olema asutuste-organisatsioonide põhitegevus.

Ettepanek peab sisaldama andmeid kandidaadi kohta (tegu ja teoga seotud isik või organisatsioon), teo kirjeldust ja põhjendust ning infot esitaja kohta (nimi ja/või asutus). Aunimetuste kandidaate võivad esitada kõik füüsilised ja juriidilised isikud veebikeskkonnas aadressil http://www.tartu.ee/?page_id=24255&r=aastategu2014 või e-posti aadressil Laura.Kalaus@raad.tartu.ee või postiaadressil Tartu LV kultuuriosakond, noorsooteenistus, Raekoja plats 12, 51004 Tartu.

Tartu linnavalitsuse kultuuriosakonna poolt moodustatud komisjon vaatab üle laekunud ettepanekud ja suunab ettepanekud avalikule hääletusele. Linnakodanikel on võimalik anda oma hääl juba esitatud kandidaatide poolt ning lisada uusi põhjendatud ja sobilikke kandidaate 25. novembrist kuni 1. detsembrini Tartu linna kodulehel.

Avalikul hääletusel enim hääli saanud kandidaat kinnitatakse aunimetuse laureaadiks. Kui avaliku hääletamise tulemusel tekib mitme kandidaadi vahel võrdne tulemus, kinnitab aunimetuse laureaadi komisjon. Aasta laste- ja noortesõbraliku teo aunimetuse laureaat kuulutatakse välja 4. detsembril 2014. a toimuval tseremoonial.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles