Alina Braziulene: õpetajad on mures

Jüri Saar
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aleksander Puškini kooli direktor Alina Braziulene:

Meil oli õpetajatega hommikul väike koosolek, kus arutasime situatsiooni, ka saatis kooli psühholoog teatise õpetajatele ja vanematele, et juhul, kui mõni laps muutub närviliseks selle olukorra tõttu, oleks teada, kelle juurde pöörduda.

Arvan, et on vaja jälgida õpilasi. Kui mõni laps tunneb end halvasti või nutab ja kardab kooli minna, siis me peame teda aitama.

Kriisi tegutsemise plaan meil on tehtud. Õpetajad on teadlikud, kuidas on vaja tegutseda juhul, kui midagi juhtub. Koosolekul kordasime seda. Spetsialistid rääkisid sellest ka. Me tegime koostööd, kui see dokument sai valmis.

Õpetajad on mures.

Aga kas meie koolis nüüd midagi muutub? Hetkel ma ei oskagi öelda, järsku midagi ei muutu. Tuleb mõelda rohkem õpetajate ohutusele.

Ega praegu veel ei ole piisavalt infot, et aru saada, miks Viljandis niisugune asi üldse juhtus, kuidas see on võimalik.

Ausalt öeldes oleme šokis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles