Remont häirib nädalavahetusel rongiliikust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Raudteeremondi tõttu lõpetab laupäeva hilisõhtune Tallinna-Tartu rong nr 216 sõidu Tabiveres, reisijad toimetatakse sealt Tartusse asendusbussidega.

Ka pühapäevahommikune Tartu-Tallinna reis nr 211 algab Tartu asemel Tabiverest, kuhu reisijad viiakse Tartust asendusbussidega.

Raudteeremondi tõttu Kärkna ja Tartu vahel jääb laupäeval, 11. oktoobril ära reis nr 216 (Tallinn-Tartu, väljumine 19.45) Tabivere-Tartu vahel ning pühapäeval, 12. oktoobril on rong nr 211 (Tartu-Tallinn, plaanijärgne väljumine 6.22, buss väljub Tartust kell 5.39) Tartu-Tabivere vahel asendatud bussidega.

Rongid on nendel lõikudel asendatud bussidega, mille väljumisajad erinevad rongiaegadest. Asendusbusside sõidugraafiku ja teabe muudatuste kohta leiab Elroni kodulehelt.

Asendusbussis kehtib tavapärane rongipilet, selle saab osta nii interneti eelmüügist kui ka bussist. Arvestada tuleb, et jalgrattaga ei ole võimalik bussi siseneda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles