Tallinlased toovad Tartusse neli tantsuetendust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval ja reedel toob Kanuti Gildi Saal vaatajate ette neli etendust Tartu Uues Teatris (Lai 37).

Neljapäeval kell 19 esitab Rene Köster soololavastuse «Tzion». Tänavatantsu ja nüüdistantsu sünteesis käsitleb autor lõhestunud isiksust. Ta uurib, kui palju erinevaid iseloome saab keha korraga edasi anda. Köster pälvis lavastuse eest 2013. aasta teatriauhindade jagamisel Kristallkingakese auhinna.

Samal õhtul kell 20.30 esitab Kaja Kann oma soololavastuse «Be Real My Dear», mis on osa suurt tähelepanu äratanud kolmeosalisest projektist.

3. oktoobril kell 19 saab näha Tallinnas 24. septembril esietendunud vürtsikas-mängulist lavastust «Pink Flamingos, Crazy Horses». Selle autorid on koreograaf-lavastaja Renate Keerd (endine Valme) ja Maria Ibarretxe Bilbaost, nad on kahekesi ka laval.

Kanuti Gildi Saali nädalalõpu Tartus lõpetab etenduskunstnik Maike Lond 3. oktoobril kell 20.30 ingliskeelse loengu-etendusega, mis vaatleb viimase aja poliitilist trendi ühendada kultuuri- ja erasektori rahalised huvid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles