Pühajärvel näitab filme suveöökino

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühajärve restorani terrassil alustas tegevust suveöökino. Ühtekokku kümnel juuli- ja augustiõhtul, neljapäeviti algusega kell 22 näidatakse filme, mis hangitakse koostöös Tallinnfilmiga.

Restoran kuulub koos sealse hotelliga GMP gruppi. Hotelli juhataja Margus Mälli sõnutsi Eestis mujal samaväärset kinoelamust ei pakuta.

«Erinevates kohtades näidatakse filme küll vabas õhus, kuid nii, et väärtfilmidele on taustaks linnulaul, järvekohin ja loojuv päike imekaunis looduses, ei ole mujal kindlasti,» lisas ta. «Paigaldasime suveks restorani terrassile katuse, mis võimaldab iga ilmaga filmi ja toitu vabas õhus mugavalt nautida.»

Pääs kinno on prii, kuid eeldusel, et iga külastaja restoranist midagi ostab. Esimeseks filmiks oli Hispaania komöödia «Relv igas käes». Eeloleval neljapäevaõhtul on kavas Prantsuse eelmisel aastal valminud komöödia «Bettie läheb ära».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles