Teater kogub vanu foto- ja videojäädvustusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sügishooajal tuleb Vanemuises lavale draamanäitlejate muusikaline lavastus «Minu veetlev Tartu», milles on mõte kasutada 1970. ja 1980. aastatel tehtud fotosid, slaide ja videojäädvustusi Tartu linnast. Lavastab Vanemuise draamajuht Tiit Palu.

Teater palub kõikidel linnakodanikel, kellel on toredaid kaadreid 1970. aastate Tartust ja tartlastest (linnavaated, tuntud inimesed, sündmused, perepildid linna taustal jne), võtta Vanemuisega ühendust.

Materjale saab saata postiga aadressil Vanemuise teater, Vanemuise 6, Tartu 51003 või e-kirjaga aadressil sven@vanemuine.ee. Saatmise viimane päev on 9. juuni.

Kasutusele minevad materjalid kopeeritakse ja tagastatakse omanikele. Kõik, kelle fotosid või salvestisi lavastuses kasutatakse, pannakse tänuga kirja lavastuse kavalehele, lisaks loosib teater nende vahel välja etendusepääsmeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles