Põltsamaa elanikud heitlevad keldritesse tungiva veega

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jõgevamaal asuva Põltsamaa linna elanikud kutsusid reedel neljal korral päästjaid appi, kuna ei suutnud ise keldritesse tungiva liigveega toime tulla.


Lõuna-Eesti päästekeskuse teatel saabus 2. aprillil kell 6.10 väljakutse Põltsamaa linna Kivi tänavale, kus pumbati tühjaks veeuputusse sattunud elamu kelder. Vesi ohustas seal elektrisüsteemi.



Samal päeval käisid päästjad Põltsamaal Tuleviku tänaval pumpamas veest tühjaks elamu keldrit, kus vesi ohustas samuti elektrisüsteemi. Öösel kell 1.40 ajal käisid päästjad ohtu sattunud majas veel ühe korra vett pumpamas. Uputuse põhjuseks oli elamu rikkis pump ning probleemiga hakkas järgmisel päeval tegelema majaomanik.



2. aprilli hilisõhtul kell 22.54 teatati, et Põltsamaa vallas Võhmanõmme külas uputab vesi maja katlaruumi ning maja enda pump ei jõua vett eemaldada.



Päästjad pumpasid liigse vee välja ning elektrik ühendas lühise vältimiseks voolu ümber.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles