Noored sulgpallurid avasid hooaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Noorte karikavõistluste avavõistlus Tallinnas kujunes heatasemeliseks, Eesti paremikule pakkusid tugevat konkurentsi Soome, Venemaa ja Läti tugevad mängijad. Viies vanuseklassis osales üle 200 noore. Tartumaale toodi kaksteist esikohta.

 Edukaim oli kolme kuldmedaliga U15 vanuseklassis mänginud Karl Kert (Triiton). Lisaks üksikmängule aitas segapaarismängu võita klubikaaslane Liisa Tannik, paarismängus Markus Lõo (Nõo sulgpalliklubi).

Kahekordseteks võitjateks krooniti U19 neidudest Helina Rüütel (Nõo sulgpalliklubi), kes võitis segapaaris koos Sander Meritsaga (Triiton) ja oli parim ka naispaarismängus.

Mikk Õunmaa ja Andres Roogsoo (mõlemad Triitonist) olid kullaomanikud U17 paarismängus. Õunmaa võitis ka üksikmängus.

Hanna-Liina Piho (TÜ SK) oli võidukas U15 neidude üksikmängus ja koos Liisa Tannikuga tõid meistritiitli ka paarismängus.

U19 neidude üksikmängus võitles end esikohale Sale-Liis Teesalu. Sama vanuse poiste paarismängus lisas esikoha Mihkel Laanes. U17 neidude paarismängu esikoha pälvisid Eliise Kikas – Grete Pall (kõik Triitonist).

U13 tüdrukutest tegi suurepärase võistluse Viktoria Sulbi, kes võitis kõik oma vastased geimidega 2:0. U11 klassis olid võitjad Venemaalt. Tüdrukutest tõi teise koha Catlyn Kruus ja poistest sama koha Tauri Kilk (kõik Triitonist).

Eeloleval nädalavahetusel panevad pallid mängu täiskasvanud Tallinnas hooaja avavõistlusel GP-1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles